KOTISIIVOUS

Haaveiletko puhtaammasta kodista, tai haluaisitko saada enemmän vapaa-aikaa? Olipa kyseessä sitten kertasiivous, tai jatkuvampi ylläpitosiivous, lupaamme tehdä kodistasi ihanan puhtaan ja raikkaan.

Panostamme siivouksen laatuun, asiakaspalveluun ja tarkkaan siivousjälkeen. Työllemme saat aina 100% tyytyväisyystakuun: Jos et ole tyytyväinen, korjaamme puutteet veloituksetta.

Saat meiltä niin ylläpito- kuin perussiivoukset, sekä muuttosiivoukset ja ikkunoiden pesun.

Katso siivouspakettimme alta, tai valitse haluamasi tuntimäärä, ja varaa aika vaikka jo tänään!

AJANVARAUS | YHTEYSTIEDOT

Katso alta hinta-arvio kotisi siivoukselle! Saat siivouspalveluistamme myös kotitalousvähennyksen (-40%). Ruotsissa siivouksistamme on mahdollista saada RUT-avdrag, jolloin siivouksen hinnasta vähennetään -50% jo laskutusvaiheessa. Huomioithan, että hinnat ovat arvioita, ja toisinaan erityisesti ensimmäisellä siivouskerralla voi mennä aikaa hieman arvioitua enemmän.

Haluaisitko varata siivouksen? Katso täältä miten edetä.

Miksi tilata kotisiivous?

Enemmän vapaa-aikaa, vähemmän stressiä.

Yllättävän moni tuntee stressiä siitä, että vapaa-aikaa ei ole riittävästi. Työkseen siivoava henkilö tekee usein 2-6 tunnissa (riippuen mm. kotisi koosta) sen, mitä kiireistä arkea pyörittävä henkilö joutuu tekemään useana iltana jopa huomattavasti kauemmin.

Kun siivooja käy luonasi esimerkiksi kahden-kolmen viikon välein, sinulle vapautuu ihanan kiireetöntä aikaa vaikkapa perheen, ystävien tai harrastusten parissa (tai ihan vaan sohvalla löhöten) - ja se jos mikä vähentää stressiä!

Säännöllinen siivous vähentää suursiivouksen tarvetta

Säännöllisesti puhdistetun kodin perusteellinen siivous vie huomattavasti vähemmän aikaa. Useat asiakkaamme tilaavatkin satunnaisesti esimerkiksi uunin-, saunan-, seinien-, ja kaappien pesun/siivouksen, jolloin suursiivousta ei tarvita välttämättä ollenkaan.

Siirry ajanvaraukseen

Ketkä käyttävät siivouspalveluita?

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa 20-100 vuotiaista naisista ja miehistä. Asiakkaina on mm. pariskuntia, yksinhuoltajia, suurperheitä ja yksin asuvia. On kiireisiä työssäkäyviä ihmisiä, on heitä jotka eivät yksinkertaisesti jaksa siivota, heitä jotka eivät pysty siivoamaan, sekä heitä jotka eivät vain pidä siivouksesta.

Lähes kaikkia kuitenkin yhdistää yksi lause: "Säännöllisen siivouksen tilaaminen on helpottanut arkeani".

Paljonko kotisiivous maksaa?

Siivouksen kestoon vaikuttaa mm. kotisi koko, siivouksen sisältö sekä huonekalujen ja tavaroiden määrä. Vakioasiakkaidemme luona siivoamme 1,5-7h/kerta, keskimäärin 3 tuntia.

Jos tilaat kolmen tunnin kotisiivouksen kerran kuukaudessa, maksaa se 150,90 €/kerta. Kotitalousvähennyksen jälkeen sinulle jää maksettavaa 63,53€/kerta.

Yhteystiedot

Hinnasto

Ota yhteyttä:

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.