Otsonointi 49 € (3-12 h)

Pikaotsonointi 19 € (45 min)

Otsonoinnilla saadaan autosta pois epämiellittyvät hajut, kuten savun, tupakoinnin ja eläinten aiheuttamat hajuhaitat.

Pikaotsonoinnilla autoon saadaan huomattavasti raikkaampi tuoksu.

Suosittelemme tekemään myös sisäpuhdistuksen otsonoinnin yhteydessä.

Hajun poisto tapahtuu otsonigeneraattorilla. Otsoni muodostuu suoraan normaalista ilmasta, jota puhalletaan otsonigeneraattorin läpi tuulettimilla. Auton otsonointi tapahtuu kaikki ikkunat, ovet ja luukut suljettuna, jolloin otsonipitoisuus auton sisällä kasvaa nopeasti.

Otsonoinnissa ei siis käytetä kemikaaleja tai puhdistusaineita, vaan otsoni itsessään hajottaa erilaiset epäpuhtaudet ja muut kemialliset hajuhaittoja aiheuttavat aineet.

Otsonoinnin kestoon vaikuttaa mm. auton koko, sekä hajuhaitan aiheuttaja ja laajuus. Lievä hajuhaitta lähtee lyhyemmällä käsittelyllä, tällöin myös tuuletusaika on lyhyempi. Otathan siis huomioon että auto voi joutua yöpymään meillä.

Otsoni voi haurastuttaa tai harmaannuttaa eri aineita, mutta autoissa niitä ei tyypillisesti käytetä. Nykyaikaisissa autoissa otsonointi on materiaalien osalta turvallinen vaihtoehto. Ainostaan joidenkin erittäin vanhojen autojen materiaalit saattavat olla herkkiä otsonille – esimerkiksi luonnonkumi tai bakeliitti. Otsoni ei tuota vahinkoa esimerkiski muoville, nahkasisustalle, pellille, alumiinille, maalipinnoille, ikkunoille tai kangassisustalle.

Varaa aika

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin